Over ons

IMG_20231004_095638k2
Layer 2

wij bieden de beste ervaring

Wij zetten sinds maart 2016 piercings in de tattooshop The Ink Society. Deze piercings zetten wij in een schone, rustige omgeving. De piercingruimte is afgeschermd van de tattooruimte waardoor jij in volledige privacy gepiercet kan worden.

Le Sting Piercings als The Ink Society is niet je standaard piercing-, tattoostudio. De studio zelf is een lichte, lange en open ruimte. Er heerst een prettige, rustige sfeer wat klanten als fijn ervaren. Wij krijgen van klanten te horen dat ze het ook fijn vonden dat we mee hebben gedacht, ze gerust hebben gesteld en de tijd voor ze hebben genomen.

image1

Jouw comfort is belangrijk voor ons

Bij LeSting Piercings wacht een gezellige, open en lichte studio op je. Er is een comfortabele wachtruimte en een aparte piercingruimte, om je privacy te waarborgen.

Wij piercen alleen met implantaat waardig titanium, wat er voor gemaakt is om in het lichaam gedragen te worden. Tevens bevat titanium geen nikkel, iets waar mensen vaak allergisch voor zijn. Le Sting Piercings heeft een vergunning van de GGD om te mogen piercen. Check dit hier.

piercing
studio

new front lesting

Studio impressie

OnsTeam

ferry-lestingpiercing

Ferry Scharn

Piercer & Eigenaar
shain-lestingpiercing

Shaina

Piercer
joan lesting piercings

Joan

Piercer
Jess

Jess

Piercer

Wij hebben vier ervaren piercers (Ferry, Shaina, Joan en Jess) en alle vier hebben zeer veel kennis van piercen, hygiene en veilige materialen. Waarvan Ferry een APP lid en Shaina APP Benelux lid. (APP staat voor Association for Professional piercers en is een keurmerk voor hygiene en veiligheid)

Recensies

Klaar voor een
nieuwe piercing?

Wij werken uitsluitend op afspraak. Neem een vorm van ID mee.
Consultaties en piercings zijn alleen op afspraak, maar u bent tijdens openingstijden van harte welkom voor algemene informatie.